החג כבר תיכף כאן ואתם מארחים? הנה מתכון שירשים את האורחים שלכם, באדיבות השף גיא פרץ, היועץ הקולינרי של מסעדת גספצ'ו באשקלון.

צילום: אבי רוקח

רביולי סלק פתוח במלית מיקס גבינות

חומרים:

2 סלקים בינוניים קלופים 

3 כפות חומץ

כף סוכר

למלית

100 גרם גבינת עיזים 

100 גרם גבינה בולגרית רכה 

100 גרם גבינת לבנה

100 גרם אגוזי מלך גרוסים 

לקישוט

50 גרם פקאנים מסוכרים גרוסים

5 כפות סילאן 

אופן ההכנה:

פורסים את הסלק דק לעובי של 2 מ"מ. משרים בחומץ וסוכר. 

מערבבים את חומרי המלית. מניחים פרוסת סלק, מזלפים מעל מתערובת הגבינה

ומכסים בעוד פרוסת סלק. מטפטפים מעל סילאן ומפזרים את אגוזי הפקאן